Новини

23.03.2020

Порядок дистанційного повторного отримання ключів

Порядок дистанційного повторного отримання ключів

1. Скористатися сервісом для дистанційного повторного отримання ключів можуть підписувачі, у яких є діючий ключ – не закінчився строк його дії, він не заблокований/скасований, а також договір про надання послуг кваліфікованого електронного підпису є діючим.

2. Ви повинні направити заявку на отримання рахунку для надання кваліфікованих довірчих послуг по формі (Додаток 4 в документі Порядок одержання інформаційних послуг КЕП підписувачами ЦСК Укрзалізниці) на адресу in.gioc@uz.gov.ua

3. Після оплати рахунку надсилаєте квитанцію (відскановану) на адресу info@csk.uz.gov.ua та отримуєте у відповідь необхідну Інструкцію

4. Дієте у відповідності з отриманою Інструкцією. Основні можливі помилки при користуванні сервісом вказані в кінці Інструкції.

У випадку питань звертайтесь у відділ ЦСК за телефонами на нашому сайті «Контакти ЦСК»


Якщо у вас більше одного ключа, разом з квитанцією надсилайте список осіб, якім необхідно поновити ключі. Також в тому ж листі надішліть довіреності на повноваження для цих осіб (які не є підписантами за Державним реєстром юросіб, ФОП та організацій) (відскановані)
Якщо оплата здіснена головною організацією з іншим ЕДРПОУ, вкажіть в листі Ваш код ЕДРПОУ.

У випадку питань звертайтесь у відділ ЦСК за телефонами на нашому сайті «Контакти ЦСК»